O sticla de vin cu un decor simbolic: un strugure, si mai sus, un cos din nuiele (mai bine zis fundul acestui cos) in care sunt culesi strugurii...
O sticla de ulei de masline. Decor - un ram de maslin si o maslina... Dar atunci cand se goleste sticla, puteti pastra orice tip de ulei, inclusiv de floarea soarelui... Frumos si util
Pentru ca ata de canepa este naturala se potriveste perfect cu tot ce e natural: lemn, piatra, ierburi, pomusoare etc... (Am incercat sa imit un uzor moldovenesc, dar a iesit ce a iesit):)
Traista ciobanului
O sticla care poate fi folosita si in calitate de vaza...
Moldoveanca tanara
Mama moldovencei tinere
Doamna sticla, in rochie de epoca...
Trasura cu roze elene
Primavara
Aceeasi primavara
Dragoste vie
Toamna in camp
Culorile toamnei
Toamna de aur
Felinare chinezesti
Luminile toamnei
La vie
Toamna vesela
Toamna la bunica
Garafa "Moldova"
S-a scuturat copacul sperantei...
Copacul fericirii
Vin facut din dragoste
La fel in ata de iuta pot fi ambalate si cadourile de dimensiuni mici si medii, e in trend...
Cutia fermecata
O cutie multifunctionala, care poate fi utilizata ca obiect de decor, dar si intr-un mod practic, in calitate de cosulet pt paine, sau de boxa pentru pastrarea diferitor lucruri, a condimentelor, mirodeniilor, sau in calitate de ambalaj pentru cadou, si multe altele...
Va propun spre atentie niste borcane decorate, care pot avea mai multe destinatii: ca obiect de decor, in calitate de ghiveci sau vaza, in calitate de boxa chiar, pusculita, unde poti pastra banutii, sau un vas pt pastrarea crupelor, si nu in ultimul rand, in calitate de cadou...
Preferata mea, cea mai simpla,
dar totodata, cea mai draga
Ghiveciuri
Primele mele lucrari
HOME
Borcanul parfumat
Grecia... cu plante din Grecia
Romantique
Tot din ata de iuta se pot efectua diverse obiecte de decor cum ar fi cele de mai jos:
De asemenea, pot fi efectuate si tablouri din ata de canepa (iuta), pe tocator
Toamna vesela
Aceste ineluse pot fi folosite pentru servetele cand serviti masa...
Grecia mea
Vaza din nuiele
No comments:
Post a Comment